Reviews

Enkele tevreden klanten

Als apotheker kies ik voor gezondheid van binnenuit . Daarom hebben we geopteerd voor de efficiënte filter van Ameauré. Heerlijk water dat zelfs door onze hond wordt verkozen boven niet gefilterd water. Ik kan het iedereen aanbevelen !
- Karin Gielen - Apotheker
Graag wil ik jullie toch even laten weten dat ik content ben met onze waterkeuze. Lekker water en kids zijn er zot van! Ik vind tappen van een kraantje een heel goede stimulans! De investering vind ik dubbel goed, je sleurt niet meer met flessen en t'is consequent! Alleen flessenwater drinken, maar aan de andere kant soep koken, aardappels, rijst… al de rest, onmogelijk met flessen en niet logisch! Ik ben overtuigd dat we de in-out balans van ons leven moeten verzorgen en dat het juiste water drinken zeker een belangrijke stap is in de juiste richting!
- Dr. Marijke Aerts - Gynaecologe
Heel goede service, grote klantvriendelijkheid. Het water is heel erg lekker. We serveren het water in onze kinesitherapiepraktijk omdat het belang van zuiver water zo groot is voor ons lichaam. Het heeft een helend effect voor lichaam en geest. Ik zou het iedereen aanraden. Een investering voor je toekomst en die van je kinderen.
- Marieke Maris - Osteopaat
Na 4 maanden hebben wij ons eerste onderhoud gehad van ons drinkwatersysteem. Hieruit bleek dat het een enorme meerwaarde geeft om het water te zuiveren. Al onze leden reageren enthousiast op het lekkere water. Je proeft echt dat het zuiver water is. Een aanrader voor iedereen die graag water drinkt en of met gezondheid bezig is.
- LA GYM PREMIUM
Zéér vriendelijk , heel goede service , top personeel, mooi geïnstalleerd en natuurlijk zéér lekker water !!!! Super in orde , een echte aanrader!!!
- Cedric Vanmaele
Excellent service!! I can now happily enjoy tasty water without any contamination.
- Jolanta Milukiene
Prachtig toestel gekocht bij hen - drinkwatersysteem met bubbels - prachtige service en service na-verkoop. Een aanrader.
- Idee Crealuna

Hoe kunnen we jou helpen?

Vul het contactformulier in en wij nemen meteen contact met je op.

Gelieve jouw naam in te vullen
Gelieve jouw telefoon in te vullen
Gelieve jouw e-mail in te vullen
Schrijf je bericht

* Ik ga akkoord met de Privacy Policy.