Zuiver gekoeld én bruisend water, rechtstreeks uit je kraan.

LogoKamertemperatuur

LogoGekoeld

LogoBruisend

Geniet van de heerlijke smaak en kwaliteit van gezuiverd water, op kamertemperatuur, gekoeld én bruisend.

Undercounter Under Counter

De waterfilter wordt onder de gootsteen geplaatst. Op de gootsteen installeren we een multifunctionele kraan.

Waterzuivering waterfilter keuken

Zuiver je drinkwater op bacteriën, lood en chemische stoffen.

  • Bacteriën
  • Lood
  • Desinfectiebijproducten (chloor)
  • Insecticiden
  • Pesticiden
  • PFAS
  • Hormoonverstoorders
  • (Micro-)plastics

Benieuwd naar de voordelen van onze waterkoeler?

Milieuvriendelijk

Met energieklasse A+++ en het gebruik van het R600a koelmiddel is dit product erg mileuvriendelijk en heeft het geen invloed op de ozonlaag.

Regelbare temperatuur

Regel gemakkelijk de temperatuur van het gekoelde water. Met een bereik tussen 3°C en 12°C is er voldoende keuze.

Getest in laboratoria

Onze waterfilters worden extra getest in onafhankelijke erkende laboratoria in Vlaanderen. Zo zie je een duidelijk verschil voor en na zuivering.

Behoud van mineralen

Ondanks zijn uitstekende bescherming tegen vervuilende stoffen, blijven de aanwezige en noodzakelijke mineralen in het leidinwater perfect behouden.

Gemakkelijk te verhuizen

Met een garantie van 20 jaar hebben we ervoor gezorgd dat het systeem in een handomdraai verhuisd en opnieuw geïnstalleerd kan worden.

Extra garantie

Bij ons geniet je van 20 jaar garantie op het waterzuiveringssysteem. Dat staat bij een gemiddeld gezin gelijk aan 36.500 liter water!

Deze waterzuivering wordt geïnstalleerd
in combinatie met een bruisend water kraan.

Wat zijn bruisend water kranen?

Multifunctionele bruisend water kranen zijn keukenkranen die naast warm en koud leidingwater ook ambient gezuiverd water, gekoeld gezuiverd water én bruisend gezuiverd water schenken. Ons gamma telt 4 prachtige modellen in 6 verschillende afwerkingen.

Hoe worden ze geïnstalleerd?

Heel simpel. We vervangen je huidige kraan met de bruisend water kraan. Onder de gootsteen installeren we dan dan de waterkoeler met zuivering.

Waar kan ik de verschillende kranen bekijken?

Al onze modellen vind je hier. We hebbend de ruimste keuze in bruisend water kranen op de markt.

Professionele installatie en vriendelijke service.

Vlotte installatie

Onze installateurs hebben jaren ervaring in het plaatsen van waterzuiveringssystemen. We laten altijd alles netjes achter en werken het systeem mooi weg onder je gootsteen. Een plaatsing duurt niet langer dan anderhalf uur.

Klantvriendelijke service

Heb je onze waterzuivering geïnstalleerd en wil je je keuken vernieuwen of ga je verhuizen? Prima! Onze dienst na-verkoop helpt je graag verder. We regelen zelf de afspraken met je keukenbouwer om de filter opnieuw te installeren. Wanneer je gaat verhuizen, koppelen we jouw huidige waterzuivering af en installeren hem terug in je nieuwe woning.

Person installing waterfiltration

Handige tips bij de aankoop van een waterfilter.

Kwaliteit

De kwaliteit van waterfilters verschilt enorm. Zo zijn er omgekeerde osmoseapparaten die alle mineralen uit het water halen en enkel maar zouten terug toevoegen. Ons leidingwater bevat heel wat gezonde mineralen die behouden moeten blijven.

Behuizing

Koop nooit een waterfilter in een plastic behuizing. Plastic is een poreus materiaal waarin bacteriën zich kunnen nestelen en biofilms vormen. Hygiënische producten werken met inox, dat is een non-poreus materiaal en geeft bacteriën geen kans.

De smaak

De smaak van het water kan na filtratie anders zijn dan ervoor. De juiste balans voor de smaak ligt tussen het behoud van de mineralen en het verwijderen van chemische producten. Wil je weten hoe ons water proeft in vergelijking met je leidingwater? Dan bezorgen we je graag een gratis staaltje.

Keuring

Wil je zeker weten dat je waterfilter werkt, vraag dan steeds een labotest voor je een aankoop doet. Check of de test die je te zien krijgt uit een erkende laboratorium in Vlaanderen komt, en dat er op de juiste parameters werd getest.

Hoe kunnen we jou helpen?

Vul het contactformulier in en wij nemen meteen contact met je op.

Gelieve jouw naam in te vullen
Gelieve jouw telefoon in te vullen
Gelieve jouw e-mail in te vullen
Schrijf je bericht

* Ik ga akkoord met de Privacy Policy.